Interesează pe cineva❓🇷🇴🇺🇸Elevi români premiați de NASA❗️

„Şi dacă planurile pentru o viitoare colonie în  spaţiu ar fi concepute de elevi şi liceeni români? Lucrând individual şi în grup, aceşti tineri minunaţi au reuşit să câştige aproape toate premiile unei competiţii internaţionale cu peste 2.600 de lucrări înscrise şi aproape 13.000 de participanţi.

Este vorba de #SpaceSettlement, organizat de National Space Society şi #NASA.

Felicitări copii, profesori şi părinţi pentru eforturile şi implicarea voastră, vă dorim mult succes în continuare!”, se arată în postare. Ambasada a postat inclusiv lista cu câştigătorii.

Printre aceştia, s-au aflat şi liceeni braşoveni de la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” şi Liceul Teoretic „Johannes Honterus”. Astfel, pe locul I, alături de alte colegii, se află şi două echipe din clasa a XI-a, de la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”. Tot la acest nivel este şi Elvira Munteanu, din clasa a VIII-a, de la acelaşi Colegiu, precum şi o echipă de la clasa a VII-a de la Liceul Teoretic „Johannes Honterus”.

Pe locul a III-lea s-a clasat o altă echipă de clasa a VII-a de la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna”. „Menţiuni onorabile” au obţinut o echipă de clasa a X-a de la „Andrei Şaguna”, dar şi Tudor Gabriel Bustan, elev în clasa a VII-a la acelaşi colegiu naţional braşovean.

Articol publicat de Andrei Marian Mihai

6 gânduri despre “Interesează pe cineva❓🇷🇴🇺🇸Elevi români premiați de NASA❗️

 1. Aproape în fiecare zi, vin noi și noi confirmări, ale inteligenței native a elevilor români, dublată de munca și talentul acestora, de condițiile create de părinți și de nivelul școlar în care profesori eminenți și dăruiți total meseriei alese, obțin rezultate de excepție în toate concursurile de nivel mondial la care participă. Interesul NASA, nu este întâmplător, deoarece cu investiții minore, își atrag viitorii cercetători și savanți, de care au atâta nevoie, de care omenirea are nevoie pe termen imediat, scurt, mediu și lung. Să ne bucurăm pentru acești copii de excepție, pentru părinții lor, pentru profesorii lor, să felicităm pe toți, și să remarcăm nivelul ridicat din școlile în care învață. Ei sunt cei care fac să crească prestigiul țării noastre în lume, mai mult de cât toții politicienii pe care îi avem

  Apreciat de 1 persoană

 2. Felicitari acestor copii cadrelor precum si parintilor este o munca sa ajungi pe aceste terapie.interesul alters e altul la noi in Ro nu inteligenta e hotia Croatia si coruptia

  Apreciază

 3. Voi credeti ca aceste minti inteligente vor face viitor in Romania?; Eu sint ferm convinsa caci ,,NU”.
  ADEVARUL IL STITI SI VOI FARA ALTE EXPLICATII.
  VA MULTUMESC CU RESPECT.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s