OFICIAL❗️🇷🇴Laura Codruta Kovesi este Noul Procuror European❗️❗️❗️

Parlamentul European o nominalizează pe Laura Codruța Kovesi pentru ocuparea funcției de procuror-șef european, potrivit unui comunicat al Grupului Verzilor, care are un membru în echipa de negociatori.„Astăzi, conferința președinților din Parlamentul European a decis nominalizarea Laurei Codruța Kovesi, fost procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție din România, pentru funcția de procuror-șef european la noul Parchet European (EPPO). Acum, urmează ca Parlamentul să cadă de comun acord cu Consiliul European. Judith Sargentini va conduce negocierile din partea Verzilor/Grupul EFA”, se arată într-un comunicat al Verzilor.

„Parlamentul European transmite un mesaj puternic, că ia în serios lupta împotriva corupției, fraudelor și infracțiuninilor transfrontaliere susținând o persoană cu atâta experiență și expertiză. Laura Codruța Kovesi are un istoric greu de egalat în susținerea justiției și tragerea la răspundere a oficialilor pentru fapte de corupție, în ciuda numeroaselor încercări de interferență în munca sa a Guvernului PSD-ALDE”, a susținut Ska Keller, co-preşedinte al grupului Verzilor din PE.

„Guvernul român, care acum încearcă să treacă legi pentru legalizarea d-efacto a corupției, încearcă să o discrediteze pe doamna Kovesi în fieare zi. Facem apel la țările din UE să arate că sunt de partea justiției și să nu cedeze presiunilor făcute de Guvernul român la selecția finală a procurorului șef european”, a adăugat ea.

Cei trei europarlamentari care vor negocia cu Consiliului UE viitorul procuror-șef al Parchetului european sunt Ingeborg Grassle, Claude Moraes și Judith Sargentini. Potrivit G4Media, doi dintre aceștia sunt de partea fostei șefe a DNA.

„Parchetul European va fi un instrument obligatoriu în lupta împotriva corupției în Europa și selectarea doamnei Kovesi va oferi aptitudinile și curajul necesar pentru rolul de procuror șef european. Susținem cu tărie, până la final, alegerea noastră pentru această funcție în negocierile cu Consiliul European”, a mai spus Lamberts.

Articol publicat de Irina Maria

60 de comentarii

      1. Finalmente trebuia facuta negresit asemenea alegere Numai ea stie ce se mai poate face in Romania total corupta .Vai de aceasta mica si frumoasa tarisoara cu oameni buni ‘rabdatori’ si saraci Doamne ajuta .

        Apreciază

    1. Ionut, nume de Ion pe care comunistii l-au dezbracat de valoarea lui istorica de nume a romanului adevarat, cu coloana vetebrala si cinstit, astazi nume in dosul caruia poate sta … excrocul, prostul si coruptul!

      Apreciat de 1 persoană

  1. Sint de-acord cu rezoluția luată ca prim procuror sa fie Lauura Codruta Kiovasi pentru ca trebuie sa se termine cu minciunile din guvernul românesc și conruptia chiar dacă guvernul vrea sa o distrugă cum a făcut cu Mihai Viteazutl .Vlad Tepes ,Nicolaie Iorga ,Cu Ceaușescu și alții Cuza și pe toți cei ce au ținut la demnitatea lor ia omorât așa ca ms aștept ca in cel mai scurt timp sa o aducă la tăcere ca conruptia din România nu se va termina ca eu cind am fost in revoluție la București nu mi sa dat voie sa vorbesc cu Majestatea sa Ion Iliescu ca se credea regele României .Si cei ce îl urmaeaza se cred stăpânii iar oamenii cre iau ales niște ansalfabeti așa sint considerati oamenii de jos

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ma bucur fffff mult poate dumnezeu o ajuta sa scapam de aceste lichele psd au facut numai rau rominiei , suntem cu tot sufletul sa o ajutam pe codruta pentru ca ia stie f multe magari facute de ei dar nu a putut face numic suntem toata tara linga ia, vrem o schimbare un bine .

    Apreciat de 2 persoane

    1. Bravo codruta sper ca se face lumina in tara ca eu sunt pe pamintul altuia si bolnava vaduva fara spriji si ajutor si fara casa de 9 ani toti a zis ca ma ajuta dupa ma da uitari pina amajuns pe patul spitalui disperata miea pleznit venele la cap si 4 diagnostice nu am pe nimeni linga mine copilul nustiu pe unde doarme.Mam inbolnavit de disperare.

      Apreciază

  3. În primul rând vreau sa i urez la multi ani de ziua femeii FELICITĂRI pentru funcția pe care a obținut o și mult succes in continuare.Acum milioane de Români se vor bucura că Dumnezeu a făcut dreptate te iubim Codruța ești speranța noastră.

    Apreciază

  4. Pentru ca Romania sa devina un stat modern, civilizata, stat care sa-si promoveze adevaratele valori, astazi stat capturat, este necear ca cel putin in fiecare regiune sa existe in calitate de sef DNA o persoana ca Laura Codruta Kovesi!

    Apreciază

  5. MA BUCUR SI FELICITARI PENTRU KOVESI , UN OM CINSTIT , INTEGRU CARE MERITA PENTRU MUNCA DEPUSA IN FOLOSUL ROMANILOR SA AJUNGA PROCUROR EUROPEAN ..NE MINDRIM CU EA ..SI DETESTAM JAVRELE DIN GUVERNUL ROMANIEI…DRAKNEA…VALCOV…DANCILA…CIORDACHE SI GASCA LOR… CARE URASC ROMANIA.

    Apreciază

  6. O mare realizare personală, rușine guvernului României, gașca de hoți și penali trebuie să dea socoteala pentru că au trădat interesele naționale, niște trădători și incompetenți care vremelnic conduc România, dar se apropie și ziua lor, nu trebuie iertați pentru răul făcut țării!!!

    Apreciază

  7. Este cu certitudine numirea lui L.C.K in functia de Procuror sef European, Va dati seama ce ar insemna sa n-o numeasca. S-ar considera ca Parlamentul si Consiliul European au fost umiliti de Guvernul din Romania.

    Apreciază

  8. Bravo codruta sper ca se face lumina in tara ca eu sunt pe pamintul altuia si bolnava vaduva fara spriji si ajutor si fara casa de 9 ani toti a zis ca ma ajuta dupa ma da uitari pina amajuns pe patul spitalui disperata miea pleznit venele la cap si 4 diagnostice nu am pe nimeni linga mine copilul nustiu pe unde doarme.Mam inbolnavit de disperare.

    Apreciază

  9. ,, FELICITĂRI pentru doamna,, LAURA CODRUȚA KOVESI,, ne-ați făcut fericiți.
    SUCCES în continuare!
    Avem nădejde în dumneavoastră că ve-ți face dreptate românilor și se va opri hoții din furat, mișei din fel de fel de corupții.
    Dreptatea va învinge!
    „FELICITĂRI ȘI SUCCES!!!”

    Apreciază

  10. Bravo Doamnă, felicitări!!!
    Va rog sa nu ne uitați pe mâinile acestor nemernici și să vă amintiți că suntem f mulți care vrem o țară curat europeană, cinstită și în rândul celorlalte.
    Felicitări încă o dată și Dumnezeu să vă binecuvânteze cu puterea de a face curățenie și în România!!!
    Bravo!

    Apreciază

  11. Felicitări Laura Codruța Kovesi!
    Rușine celor care au încercat prin orice metodă să o denigreze! Au dat dovadă de proastă educație și mai mult, ură împotriva țării și nației române! 😢 Mulțumesc lui Dumnezeu că a avut grijă să se înfăptuiască dorința oamenilor cinstiți din România! 🙏

    Apreciază

  12. Felicitări va doresc succes maxim de a câștiga ca procuror european !Toată CIUMA rosie sa fie distrusă;sunteti singura in care mai avem speranțe. Noi oameni cinstiți vă iubim .

    Apreciază

  13. Liviu sa va bine cuvanteze Dumnezeu doamna L C K și sa nu va mai fie teama de leprele care nu au avut ancrede an dumneavoastr mergeți anainte o sa va răsplătească tot romanul care va apreciaza

    Apreciază

    1. Principiul valorii , al competenței îşi spune cuvântul. Felicitări Laura Codruța Kovesi ! Eşti o speranță a oamenilor de bună credință ! Sănătate şi putere de muncă în folosul națiunii!

      Apreciază

  14. Principiul valorii , al competenței îşi spune cuvântul. Felicitări Laura Codruța Kovesi ! Eşti o speranță a oamenilor de bună credință ! Sănătate şi putere de muncă în folosul națiunii!

    Apreciază

Lasă un comentariu