­čçĚ­čç┤Un copil care se lupt─â cu o tumoare la ficat are nevoie de ajutor.

Micu╚Ťul Bogdan, ├«n v├órst─â de 3 ani, a fost supus, zilele trecute, la cea de-a ╚Öaptea cur─â cu citostatice, iar medicii vorbesc deja despre o opera╚Ťie de extirpare a tumorii la ficat, ├«n viitorul apropiat.61981072_1024x625

Asocia╚Ťia ÔÇ×Salveaz─â o inim─âÔÇŁ a ob╚Ťinut un num─âr scurt la care pot fi trimise SMS-uri pentru dona╚Ťii ├«n valoare de 2 euro. Astfel, cei care doresc s─â-i ofere ╚Öansa lui Bogdi de a se face bine c├ót mai repede urm├ónd tratamentul pot trimite un mesaj la┬á8832, cu textul┬áBOGDAN.

Num─ârul de SMS este valabil ├«n perioada 14 august-15 septembrie 2018. Nu se percepe TVA pentru dona╚Ťiile de pe abonament. ├Än re╚Ťelele Telekom, Orange ╚Öi Digi Mobil, pentru cartelele prepl─âtite, TVA-ul a fost re╚Ťinut la achizi╚Ťionarea creditului. Pentru utilizatorii cartelei Vodafone, nu se pl─âte╚Öte TVA.

Zilele trecute, Bogdi a fost supus celei de-a ╚Öaptea cure cu citostatice, pentru c─â rezultatele de la ecograful abdominal ╚Öi s├ónge au fost favorabile. Aceasta este cea de-a doua ╚Öedin╚Ť─â cu tratament nou, dup─â ce medica╚Ťia ini╚Ťial─â nu mai d─âdea rezultatele dorite, transmite┬áObiectiv Vocea Br─âilei.

Dup─â prima administrare, Bogdi nu s-a sim╚Ťit prea bine, a f─âcut febr─â ╚Öi a stat internat 5 zile ├«n spital. ÔÇ×Ne-a vorbit doamna doctor pentru prima data despre opera╚Ťia de extirpare, au discutat ├«n consiliul de medici c─â va fi dup─â cura 8, peste aproximativ 3 s─âpt─âm├óni, dar c─â vor analiza cazul lui Bogdi ├«mpreun─â cu cei mai buni chirurgi ╚Öi vor c─âuta cele mai bune solu╚Ťii, deoarece este o opera╚Ťie grea.

Pentru moment este exclus─â opera╚Ťia de transplant. Dup─â opera╚Ťie, cu siguran╚Ť─â vor mai urma cure de tratamentÔÇŁ, a transmis Sorina Popa, mama lui Bogdi.

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul t─âu Google+. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s